Obec Palárikovo
Navigácia
Úvod

História
Údaje o obci

Fotogaléria

História a pamiatky
Hasičský zbor
Obecná polícia
Služby
Šport
Organizácie
Cestovný poriadok

Kreslené vtipy 2011
Kreslené vtipy 2012

Kontakt - Obec Palárikovo
Kontakt - Web admin
vtipné svietiace tričká
Odporúčame
Vtipné tričká s potlačou, vtipné darčeky, humorné tričká, vtipné trička alkohol
» BLOG Maja Creative
------------------------------

» Vtipné tričká

------------------------------

» Super vtipné darčeky

------------------------------
» Domáce sirupy
------------------------------
» Hospic Palárikovo
------------------------------
» FB vtipné tričká
------------------------------
» FB super vtipné darčeky
------------------------------
» Bazár knihy
------------------------------
» Veterán club Palárikovo
------------------------------
Nájdete nás aj na...

Mini cup 2012
Obec Palárikovo - futbal

Po úspešnom 1. ročníku "silvestrovského mini futbal cup-u 2011"  bola  "Chránená dielňa VECTOR – Palárikovo“ zastúpená pánom Marekom Tomšíkom, poverená zabezpečením 2.ročníka, organizáciou a samozrejme aj dodržiavaním verejného poriadku po dohode s pánom starostom Dr. Bernardom Rošteckým. Pán starosta zabezpečil multifunkčné ihrisko na celý deň, trofeje pre prvé tri mužstvá a postavenie veľkokapacitného stanu.  „Putovný pohár“  prinieslo víťazné družstvo z 1. ročníka  tím Mederskí šakali.  V mene organizátorov sa chceme poďakovať Vladovi Zálešákovi a ostatným pracovníkom technických služieb za postavenie veľkokapacitného vojenského stanu a za zabezpečenie a rozmiestnenie lavíc. V stane mali svoje provizórne prezliekarne všetky prihlásené mužstvá a "Jankastánok" s občerstvením. Posledný deň v roku bolo nádherné slnečné počasie, priam jarné. O 9:30 turnaj zahájil krátkym príhovorom Ivan Mančík. Mužstvá podrobne oboznámil s pravidlami a všetkým zaželal veľa úspechov a čo najviac pekných strelených gólov a minimum zranení.

Turnaja sa zúčastnili spolu 4 mužstvá. 

 

» V36

» Orion

» FC Fešáci

» Mederskí Šakali

Hralo sa systémom „každý s každým“ 2 x 15 minút, celkovo bolo naplánovaných 6 zápasov. V otváracom zápase turnaja sa stretli mužstvá FC FešáciMederskí Šakali. Už prvý výsledok (3:6) nasvedčoval, že v posledný deň v roku budú diváci vidieť veľké množstvo gólov a pekných futbalových akcií. Zápasy sa hrali podľa vopred pripraveného časového harmonogramu, ktorý sa podarilo dodržiavať až do konca turnaja. V piatom zápase sa stretli tak ako pred rokom finálové mužstvá Mederský ŠakaliV-36, kde sa rozhodovalo o tom, či tím Mederských Šakalov obháji minuloročné víťazstvo a putovný pohár zostane v ich opatere alebo na trón zasadne mladý tím V36. Mladícka bojovnosť a húževnatosť však nestačila na „Šakalov“, kde prevládali skúsení „starí“ hráči. Zápas sa skončil 5:3 a Mederskí Šakali po tomto zápase už mohli oslavovať víťazstvo na druhom ročníku turnaja. V záverečnom zápase turnaja sa stretli mužstvá Orionu FC Fešáci, kde konečný výsledok bol 5:13 a posledným hvizdom rozhodcu bol ukončený 2. ročník turnaja. Konečné poradie umiestnených družstiev bolo nasledovné: 1. miesto - Mederskí Šakali, 2. miesto - V36, 3. miesto - FC Fešáci, 4. miesto - Orion.

Len pre zaujímavosť, najmladší hráč mal 14 rokov a najstarší 59 rokov, t.j. 45 ročný rozdiel. Celkovo na turnaji padlo 68 gólov, čo bol priemer na zápas 11,3. Počas celého turnaja si všetci hráči mohli pochutnávať na skvelej novoročnej kapustnici, ktorú navaril usporiadateľ a k dispozícii bol i čaj, káva a samozrejme nechýbalo ani varené vínko. O 14:00 bolo vyhlasovanie výsledkov a odovzdávanie cien.

 

Po odovzdaní trofejí nasledovalo spoločné fotenie a želania do Nového Roku s tým, že o rok sa stretneme znovu. Pre Mederských Šakalov to bude oveľa náročnejšie, pretože ak chcú získať putovný pohár natrvalo, musia vyhrať tri za sebou idúce turnaje. Zatiaľ majú 2 výhry k dobru. Určite sa necháme prekvapiť ako to dopadne.                        

Janka Tomšíková

Vtipné tričká s potlačou
vtipné tričká s vtipnou potlačou

Vtipné darčeky
vtipné tričká, vtipné darčeky, humorné tričká, srandovné tričká, smiešne tričká

 

Vtipné tričká s potlačou

vtipné darčeky

--------------------------

» ALKOHOLOVÉ TRIČKÁ «

» RETRO TRIČKÁ «

» ŠPORTOVÉ TRIČKÁ «

» RYBÁRSKE TRIČKÁ «

» POĽOVNÍCKE TRIČKÁ «

»TEHOTENSKÉ TRIčKÁ «

» NARODENINOVÉ «

--------------------------

viac v e-shope

www.vtipnetricko.com

--------------------------

Chránená dielňa

Chránená dielňa

 VECTOR

Vám ponúka široký

sortiment reklamných predmetov, pracovných

odevov a ochranných

pomôcok, ale aj rôzny

reklamný textil vhodný pre ďalšiu potlač.

Ponúkaný sortiment

potlačíme vašim logom

s možnosťou uplatniť náhradné plnenie 2020

--------------------------